Tickets kopen

Tarieven

Op onze ticketpagina vind je een overzicht met al onze ticketprijzen, in voorverkoop of aan de kassa.


Online bestellen

Tickets zijn doorlopend verkrijgbaar via onze online ticketshop. Surf naar onze bestelpagina en volg de verdere instructies op het scherm. De persoonlijke gegevens die je tijdens dit bestelproces invoert, worden niet gebruikt of verkocht voor commerciële doeleinden.

Op het einde van je online bestelling word je mogelijk omgeleid naar de website van je bank om je betaling te bevestigen. Geen zorgen, dit is volstrekt normaal.


Betaling

Je kan je ticket online betalen met internetbankieren van ING, KBC, AXA, BNP Paribas Fortis en Belfius. Je kan ook je betaling uitvoeren met Bancontact/Mister Cash, Maestro, VISA, MasterCard of PayPal. Aangekochte tickets moeten onmiddellijk en met behulp van een Digipass online worden afgerekend. Overschrijvingen zijn dus niet mogelijk.


Direct in je mailbox

Je toegangsticket wordt na betaling onmiddellijk verstuurd naar het e-mailadres dat je tijdens je online bestelling hebt opgegeven. Raadpleeg de orderbevestiging in je mailbox en open het bijgevoegde PDF-bestand met Adobe Reader. Je kan dit programma gratis downloaden en installeren via de website van Adobe.


Support

In het helpcentrum van Eventbrite krijg je een antwoord op de meest gestelde vragen over online bestellen via onze ticketpartner. Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met de helpdesk via support@eventbrite.be. Zij proberen je vraag of probleem zo snel mogelijk te behandelen.


Kopen in de winkel

Op onze ticketpagina vind je een overzicht met onze lokale verkooppunten waar je ter plekke en contant kan betalen.


Doorverkopen

Tickets zijn niet persoonsgebonden. Je kan je ticket dus gewoon overdragen aan iemand anders, zonder de tussenkomst van Bellerock. De naam op het ticket hoeft hierbij niet te worden gewijzigd. Wel verleent een ticket slechts éénmaal toegang tot het festivalterrein.

Kan je niet komen of heb je een ticket teveel? Bied je ticket dan opnieuw te koop aan op onze Facebookpagina.


Annulatie

Een aangekocht ticket wordt noch omgeruild, noch terugbetaald.