Beau4

ZO 1 JULI  15:00 - 15:45
GENRE: pop, alternatieve rock
HERKOMST: Wichelen
Website / Facebook


Biografie

Beau4 werd in 2016 als gloednieuwe en verfrissende popband in het leven geroepen. Het jonge trio bestaat uit zanger Senne Parewijck (2003), gitarist Joren Van Cauwenberge (2002) en drummer Andert Van der Borght (2002). Naast het coveren van popnummers spelen zij ook alternatieve rock met voornamelijk eigen werk. Wichelen is de thuisbasis van deze veelbelovende knapen, maar optreden doen zij overal.

Senne raakte altijd al gepassioneerd door muziek, maar begon pas met zingen op zijn twaalfde. Hij wordt daarbij geïnspireerd door artiesten als Coldplay, Bastille en Clouseau. Op 13-jarige leeftijd won hij een talentenjacht op school en nog geen jaar later nam hij deel aan The Voice Kids waar hij het met glans tot in de 'battles' schopte.

Joren startte op 7-jarige leeftijd met het tokkelen op gitaar, want zijn passie voor dit snaarinstrument is nauwelijks te doorgronden. Na enkele jaren klassieke gitaarles te hebben gevolgd, waagde hij zich aan de populairdere songs. Zo nu en dan gaf hij zelfs een korte performance voor de leerlingen en leerkrachten van zijn lagere school.

Andert trommelt er intussen al meer dan drie jaar op los en studeert hiervoor aan de drumschool van Bavegem. Het is zijn neef die er uiteindelijk voor zorgde dat hij door dit prachtige muziekinstrument in vervoering werd gebracht.