A Grey Thought

ZA 30 JUNI  20:30 - 21:30
GENRE: rock, alternatief
HERKOMST: Gent
Vi.be / Facebook / Twitter / YouTube


Biografie

A Grey Thought is een alternatief trio afkomstig uit Gent en brengt stevige rockmuziek in een uitzonderlijke opstelling. Deze drie ervaren bandleden hebben verschillende muzikale achtergronden die bij het combineren ervan uitmonden in een bruisende mix van rock, metal, jazz en funk.

De wegen van Bart, Dennis en Tayfun kruisten zich door louter toeval wanneer hen wordt gevraagd op te treden in dezelfde band. Bij het zien van elkaars gedrevenheid en het daarbij zoeken naar een nieuwe benadering van de muziek die ze spelen, kwam het drietal al snel samen om eigen nummers te schrijven. De drums en bas leveren alvast een degelijk en samenhangend rockfundament. Voeg daar de elegantie van de saxofoon en vocals aan toe en het eindresultaat is een intrigerende en aantrekkelijke sound die de luisteraar ongetwijfeld bij de keel zal grijpen.

A Grey Thought is bijzonder enthousiast over de eigen muziek en koestert de ambitie om dit verhaal met iedereen te delen. Elke gek heeft wel een waanvoorstelling en er is absoluut niets verkeerd met een beetje krankzinnigheid.